Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?

Dat kan via je profiel op Famework, deze vind je door op je naam te klikken en via 'Mijn gegevens' kan je je persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen. Vergeet niet om je wijzigingen op te slaan.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

We raden aan om af en toe je wachtwoord te wijzigen. Dat kan via je profiel op Famework, deze vind je door op je naam te klikken en via 'Mijn gegevens' kan je je persoonlijke gegevens raadplegen en wijzigen.

Hoe krijg ik toegang tot de Famework-tool?

Iedereen kan gratis en vrijblijvend een account aanmaken op Famework. Je krijgt inkijk in de werking van onze tool en kan meteen aan de slag. Als je een account hebt, kan je inloggen via app.famework.io.

Heb je nog geen account? Maak er snel en makkelijk eentje aan via de knop rechts bovenaan.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Sta je op onze login-pagina en heb je even een black-out? Kan gebeuren! Je kan snel en eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt daarna een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken. Vind je de e-mail niet meteen terug? Kijk even in je spamfolder, want soms durven we daar wel eens in te verdwijnen.

Kan ik mijn externe partners toegang geven?

Zeker! Daarvoor moeten ze eerst zelf een account aanmaken op Famework. Eens dat gebeurd is, kan je ze door ons laten koppelen aan jouw geregistreerde brand of project. Je kan daarbij ook kiezen welke rechten ze krijgen: kijken ze enkel mee of mogen ze de voorkeuren en de matches ook beheren?

Zijn er kosten verbonden aan het creëren van een account?

Het creëren van een account op Famework is volledig gratis. Ook het toevoegen van je merk of content is kosteloos. Daarmee kan je zien hoeveel matches onze matchingmotor specifiek voor jou heeft gevonden. Benieuwd naar wie deze matches zijn? Kies je abonnementstype en ontdek ze!

Wens je meer info over onze abonemmentstypes? Sel je vraag gerust via ons contactformulier en we lichten het dan graag even toe.

Ik geraak niet meer ingelogd, wat moet ik doen?

Ben je je wachtwoord kwijt? Je kan snel een eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt daarna een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord aanmaken. Vind je de e-mail niet meteen terug? Kijk eens in je spamfolder, want soms durven we daar wel eens in te verdwijnen.

Krijg je een andere foutmelding te zien? Onze tool wordt goed verzorgd, maar kan uitzonderlijik al eens een dienst weigeren. Contacteer ons gerust via hello@famework.io. We gaan meteen na wat er precies aan de hand is.

Mijn e-mailnotificaties staan aan, welke info ontvang ik dan via mail?

Geen zorgen! We gaan je niet overstelpen met onnodige mails en notificaties. Je krijgt van ons een wekelijkse mail met suggesties op maat. Wens je deze mail niet te ontvangen, kan je dit aanduiden in je persoonlijk profiel op Famework. Vergeet dan wel niet af en toe in te loggen.

Als onze matchingmotor nog input nodig heeft, laten we dat ook via die weg aan je weten. Bij interesse in een samenwerking en persoonlijke berichten in je inbox, krijg je altijd via een instant mail.